Duizeligheid

Onder het luik duizeligheid wordt er binnen de praktijk zowel BPPV, vertigo als cervicogene duizeligheid geplaatst. Alle drie zijn ze radicaal anders, maar hebben ze dezelfde kenmerkende problematiek. Namelijk duizelig zijn. Gezien de drie problematieken een andere oorzaak hebben, spreekt het voor zich dat ze dan ook elk op een andere manier behandeld worden. Hiervoor zorgt de behandelende therapeut dat er op basis van een vraaggesprek en een onderzoek een passende uitleg is voor de oorzaak. Pas dan kan de behandeling van start gaan.

Duizeligheid is zeer invasief en hinderend in het algemeen dagelijks leven met een verhoogd valrisico tot gevolg, toch is het zeer goed behandelbaar. Vaak met goede resultaten en een verminderde last tot gevolg.

Helaas voldoende andere ervaringen gehad in het verleden om te kunnen vergelijken en beoordelen. Bij De Krokus kijken ze verder dan alleen maar het voorschrift... Doordachte en totale therapie met fantastische resultaten! Topkinesisten!

Veerle De Prest
Praktisch

Indien u komt voor een onderzoek/behandeling van duizeligheid vragen we u om dit op voorhand te vermelden bij het maken van uw afspraak. Dit om de nodige ruimte te kunnen voorzien voor een comfortabel onderzoek en behandeling.

Ook is comfortabele loszittende kledij gewenst en vragen we u om 3 uur op voorhand niet meer te eten. Dit om het onderzoek en de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken voor u.