Groot nieuws: De Krokus wordt Nexto!

Wegens een naamswijziging gaan we vanaf nu verder als Nexto, en onze hoofdlocatie verhuisde naar een gloednieuwe plek aan de Snellegemsestraat 21 in Zedelgem.

Wees gerust, achter de nieuwe naam schuilt hetzelfde gemotiveerde team van kinesisten, thuisverpleging en personal trainers. We blijven ons met dezelfde passie inzetten voor jullie gezondheid en welzijn.

Ontdek Nexto

Cardiale training

Cardiale training is een essentiële stap in de revalidatie na een cardiaal probleem. We bedoelen hiermee dat we mensen die  hart- vaatproblemen hebben of een verhoogd risico vertonen, fysieke activiteit laten uitvoeren. Deze training zal een verbeterde gezondheid met zich meebrengen wat resulteert in een verbetering van de dagdagelijkse activiteiten.

Wat houden deze trainingssessies nu in?

De training is een combinatie van uithoudings- en krachttraining. De uithoudingstraining is een combinatie van fiets en wandel- (loop-)training. Er wordt gradueel opgebouwd, altijd onder controle van een hartslagmeter. Krachttraining gaan we heel functioneel benaderen met ons Keisertoestel. We anticiperen op de vermoeiende of moeilijke activiteiten van de patiënt zelf. Zo wordt iedereen individueel zoveel mogelijk getraind.