Groot nieuws: De Krokus wordt Nexto!

Wegens een naamswijziging gaan we vanaf nu verder als Nexto, en onze hoofdlocatie verhuisde naar een gloednieuwe plek aan de Snellegemsestraat 21 in Zedelgem.

Wees gerust, achter de nieuwe naam schuilt hetzelfde gemotiveerde team van kinesisten, thuisverpleging en personal trainers. We blijven ons met dezelfde passie inzetten voor jullie gezondheid en welzijn.

Ontdek Nexto

Pre- en postnatale kinesitherapie

Men spreekt over een vrouw in blijde verwachting, maar een zwangerschap is ook een slopende periode voor het lichaam. Vandaar dat een vrouw die in haar vijfde of zesde maand van haar zwangerschap is, best eens een kinesitherapeut gaat raadplegen voor zwangerschapsbegeleiding, ademhalingstechnieken, houdingscorrectie, training van bekkenbodem of een deugdoende massage van de onderrug.

Bovendien kan een kinesist eveneens een antwoord geven op al uw vragen zodat u met een gerust hart naar de bevalling kunt toeleven. Na de bevalling is het voor iedere vrouw noodzakelijk om haar lichaam weer te trainen, om zo de fitheid terug te krijgen van vóór de zwangerschap.